Bedrijven

Elke bedrijf, elke organisatie is anders. Elke medewerker is anders.

Zet jouw mensen in beweging zodat zij zich mentaal en fysiek fit gaan én blijven voelen. Preventief om uitval te voorkomen of juist herstel bespoedigend bij een burn-out en/of gedurende een re-integratietraject. Of juist om je mensen te blijven binden en boeien. Voor medewerkers als team, individueel en voor de gehele organisatie zorgen we voor een programma dat past.

Een vitaal bedrijf met dito medewerkers

Vitale mensen met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel, zij zijn mentaal, fysiek en emotioneel in balans. Zij presteren beter en kunnen goed met veranderingen omgaan. Als jouw mensen zich vitaal voelen, zijn zij fit for the job en dragen daardoor bij aan een gezonde organisatie en aan jouw organisatiedoelstellingen.

Het vraagt voortdurend bewuste aandacht om zowel op het niveau van het individu als van de organisatie aan vitaliteit te werken. De programma’s van Mindful & Fit helpen jou deze aandacht te geven en kunnen bij diverse thema’s ingezet worden.
De programma’s werken preventief om uitval te voorkomen en herstel bespoedigend bij een burn-out en/of gedurende een re-integratietraject. Ook om de mensen te blijven boeien, kun je hun de ruimte geven in beweging te komen zodat zij zich gezien en goed in hun vel voelen.

Zonder prestatiedruk, op het eigen tempo komen zij weer meer in hun kracht, zijn zij weerbaarder en hebben tools geleerd om zichzelf in de toekomst in balans te houden. Zij voelen zich mentaal en fysiek fit.

Mindful & Fit biedt diverse programma’s die altijd aan jullie wensen aan te passen is. In overleg stemmen we samen de invulling, duur en locatie af.

Jouw medewerkers worden begeleid door een professional die ook ervaringsdeskundige is. Cursisten en coachés vinden het prettig vinden om herkenning te vinden en voelen zich daardoor begrepen wat een prettige en veilige sfeer creëert.

Ik ben een medewerker en mag zelf kiezen

Thema’s die kunnen spelen

Veel medewerkers ervaren een te hoge werkdruk. Naast deze hoge werkdruk speelt vaak ook de balans tussen werk en privé een grote rol.

Medewerkers die hun grenzen kennen, goed in contact staan met zichzelf, die mentaal, fysiek en emotioneel in hun kracht staan, hanteren stress en hoge workload beter. Dit zorgt voor meer balans en voorkomt uitval. Zijn zijn fit for the job.

Met het ophogen van de pensioenleeftijd en met een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het van belang te investeren in de vitaliteit en ook duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

Dit betekent niet alleen dat je als organisatie constant bekijkt hoe je de “oudere” medewerkers gekoppeld aan hun leeftijd op de juiste manier inzet. Je kijkt naar hoe ze dit met een gezond lichaam en heldere geest kunnen doen.

Te vaak wordt vitaliteit en duurzame inzetbaarheid gekoppeld aan de ouder wordende medewerker. Terwijl vitaliteit en duurzame inzetbaarheid voor alle leeftijdscategorieën geldt.
Een tevreden en vooral ook mentaal en fysiek fitte medewerker zal minder verzuim vertonen.

Aandacht voor jouw medewerkers is de sleutel.
In deze krappe arbeidsmarkt is het boeien en binden van je medewerkers van belang. Aandacht aan hen schenken is daar een belangrijke trigger voor.

Jouw medewerkers díe aandacht bieden zodat zij zich bij jouw organisatie gezien en prettig voelen. Bied hun de ruimte voor beweging en bewustwording zodat zij hun drukke hoofd regelmatig leeg kunnen maken, weer op kunnen laden en met een mentaal en fysiek fit en dus ook tevreden gevoel bij je blijven werken.

Programma’s

100% aandacht

  • gratis intake van ca. 45 minuten.
  • 6 weken, 1,5 uur per week samen de natuur met 100% aandacht voor jou.
  • jij kiest voor wandelen of joggen (easy run).
  • zonder prestatiedruk, op jouw tempo.
  • In de gratis intake van ca. 45 minuten kijken we samen naar waar jij behoefte aan hebt. Wat jij nodig hebt om weer mentaal, fysiek, emotioneel in balans te komen en je fit te voelen.

Ik wil een gratis intake voor een maatwerk programma

Vereniging Sport en Gemeenten
Workshop @VSG congres (Vereniging voor Sport en Gemeenten in Sonsbeek Park
Workshop Mindful Walk @VSG congres  2017 (Vereniging voor Sport en Gemeenten) in Sonsbeek Park

Voor deze organisaties heeft Mindful & Fit workshops en individuele coachingtrajecten mogen verzorgen.

Gelderse Sport Federatie
Workshop Mindful Power Walk @Gelderse Sport Federatie
Workshop Mindful Power Walk @Gelderse Sport Federatie

Ik ben medewerker en mag zelf een programma kiezen

Heeft jouw organisatie een zelfsturend vitaliteitsmodel en krijg je met een bepaald budget zelf de regie voor persoonlijke ontwikkeling?

Kies uit het beweeg- en bewustwordingsprogramma een model dat bij jou past.

De programma’s zijn aan jouw individuele wensen aan te passen. In een vrijblijvende en kosteloze intakewandeling van ca. 45 minuten kun jij vertellen waar je behoefte aan hebt en kijken we samen welk programma qua invulling en tijdsduur het beste bij je past.

Ik kies het programma dat bij mij past